Hej. Jag heter Elin och jag skriver för långa meningar.

Eftersom alla vi svenska tonåringar vadar i i-landsproblem (modeord) och har ett enormt behov av att utrycka oss, synas, få bekräftelse och självfallet också få avreagera oss på småsaker (som vädergudarnas pakt med landsbygdens usla kollektivtrafik) är BLOGGEN ett ständigt växande fenomen. Dessutom ger den ju alla de där människorna i din omgivning som aldrig insett vilken fantastiskt intressant person du är innerst inne en chans att verkligen lära känna dig, på djupet liksom, vilket avsevärt förbättrar dina chanser till ett fungerande socialt liv.

Därför ska jag också försöka. Ja, och så gillar jag ju att skriva också.

Planen är följande: ”Dagens vardags-citat”. Jag hör något klockrent, tänker ”Åh, sånt där ska man ju komma ihåg!” och jag glömmer de sedan snabbare än de tyska verbböjningarna. But no more!

Jag har också alltid beundrat (och velat lära mig) konsten att uttrycka sig kort och koncist. Egen blogg är lika med daglig övning. Varje dag ett citat med sitt sammanhang. Det ska inte bli svårare än så. Lite vardagsliv, lite låttexter, någon recenssion, kanske en författare eller två, eventuellt en och annan stor filosofisk sanning eller varför inte något skumt ifrån ett mjölkpaket?

Men jag har aldrig varit så principfast som jag önskar att jag vore. Det kan nog dyka upp någon topplista eller så också.

Och jag känner att jag har inlett min nya bana som kort och koncis alldeles strålande…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: