Hejdå bloggen; take two

juni 18, 2009

”Det är inte dåligt, bara nytt”

Orsak: Den enkla sammanfattningen av den senaste månaden av mitt liv.

1. Jag är numera singel.

2. Jag bodde i en månad hos min faster i Nacka.

3. Jag är hemma i Karlstad över sommaren.

Det har varit jobbigt så som det alltid är jobbigt när kärlek dör, relationer tar slut och vanor måste stöpas om, men over all har jag mått oförskämt bra hela tiden, och jag är mer än redo att börja om, starta upp på nytt och hitta nya sammanhang. Till att börja med tänker jag ha en jävligt rolig sommar. Dags att testa mina sociala skills igen, putsa bort eventuella rostfläckar och börja träffa människor.

Det kommer att gå bra.

Sedan ska jag plugga i Uppsala i höst (enskild kurs, litteraturvetenskap, klar i jul) och flytta hemifrån på riktigt, med allt vad det innebär av hemförsäkringar, studielån, matbudgetar och korridorsliv. Jag ska husera i Sveriges studentstad nummer ett, jag ska träffa nya vänner, jag ska gå på grymma fester och jag ska hitta någonstans att känna mig hemma.

Det kommer också att gå bra.

Jag ska inte blogga. I alla fall inte här i tankebubblan, det var så länge sedan den betydde något nu. Konstgjord andning är bortkastad på något som redan är dött. Ny blogg kanske uppstår för att ha någonstans att göra av tankar kring det nya livet, tankebubblan kommer alltid att representera det gamla. Den får ligga kvar här, som en högst oprivat dagbok, ett dokument över ett stycke av mitt liv, gymnasietiden och den första riktiga relationen, som nu är över. Hejdå lilla bubbla, det var kul så länge det varade.

Nu kommer något nytt.

Det kommer att bli bra.

Annonser

2 svar to “Hejdå bloggen; take two”

 1. Sara said

  Du skriver så bra att jag ryser Elin. Synd att tankebubblan har gjort sitt. Jag tror att du och jag har liknande tankar om våra respektive bloggar. Det ger helt enkelt inte så mycket att blogga längre. Men jag tror alltid att skrivande kommer att ligga oss båda nära. Bloggarna kommar att pånyttfödas i nya former!

  Jag tror du kommer att stormtrivas i Uppsala bland tentaplugg och studenter. Skolan ger dessutom möjligheter att knyta nya kontakter! Jag önskar dig all lycka i framtiden och ha en grym sommar 🙂

 2. Lina said

  Nu tycker jag vi gör upp en grej. Jag flyttar ut i h-vete. Du bor i staden. Vi måste hålla varandra ajour om vad som händer. Jag har skaffat ny blogg
  http://www.personligaportratt.blogspot.com
  Jag väntar mig att du gör detsamma???!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: