Tankebubblan revived!

mars 24, 2009

”Just because you have a desire does not mean you have to act it out /…/  That’s the same excuse homosexuals use! It aint gonna fly in the line of the truth!” –  Chevist Johnson DaSouth.com

Orsak: Jag gör en Blondinbella med dramatisk bloggpause som inte ens varar i två veckor. För nu är Bubblan back on track, och vad passar inte en återuppståndelse bättre än lite kristendom? Närmare bestämt kristendomens syn på det här med solo sex. Mitt eget jävla narnia-Tobias tipsar om vad som utger sig för att vara USA:s snabbast växande hip hop-site, men som är ett slarvigt förklätt näste för religiös skräckpropaganda.

Men bland alla de hysteriska inläggen och kommentarerna finner jag en riktig pärla i denne mr. Johnson. Han är en passionerad kille, han känner verkligen det här med Gud, och det så starkt att han känner sig nödgad att avsluta varje mening (varje mening) med ett utropstecken.

Bara en sådan sak är ju respektingivande, men det är inte allt. Han har ett nyanserat språk, välgrundade argument och rakbladsvassa analyser kring vår tillvaro. Men framförallt; vilken rytm! Vilket flow! Läs citatet där uppe igen och tänk hip hop.

Känner ni beaten?

PS. What’s up med allt det gröna och understykningarna? Och hur tusan får man bort det? * teknisk idiot* DS

Annonser

2 svar to “Tankebubblan revived!”

 1. Ísak said

  Yey! Hon lever! 😀

  Kollade in sidan och shit… det är helt otroligt att det ens finns sådana människor.

 2. elingissen said

  Yay! I’m alive! 😀

  Och jag vet! Man tror som sekulariserad svensk först att de skämtar, och då är det ju skitkul, sedan tycker man att de drar ut på det, mer än ett stycke håller det faktiskt inte, när kommer punchlinen liksom, och sedan inser man att helvete, de menar ju faktiskt allvar.

  Vilket kan ses som ett ännu större skämt, men också som ett bevis på mänsklighetens gränslösa förmåga till idioti. Det är nästan så att man blir lite mörkrädd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: