Knark-linjen, mer knark åt folket!

december 8, 2008

”Opium is the opium of the masses”

Orsak: I fredags såg jag filmen American gangster. Trots en minst sagt rörig inledning växte den till en grymt bra film. Det är bara det att den visade sig vara en av de där filmerna som jag mår dåligt av i veckor efteråt därför att den gör det så pinsamt klart att mänskligheten suger. Stenhårt. Det blir lite jobbigt att tillhöra den då.

Därför bjuds det idag på en en fundering som väcktes. Min slutsats lyder som följer.

Knark är en nödvändighet för det moderna samhället!

Låter det märkligt? O ja, men tillåt mig förklara. Utan knarkhandeln skulle en hel näringssektor försvinna. Tänkt på all rehabiliteringspersonal som behandlar knarkarna, alla narkotikapoliser som jagar knarkarna, alla jurister som behandlar drogrelaterad brottslighet utförd av knarkarna, alla fångvakter som bevakar de dömda knarkarna, alla uppföljningsbedömare som tittar till knarkarna för att se hur de sköter sin avvänjning och sist men inte minst alla langare som gör sig rika på knarkarna och pumpar in pengar i våra skadeskjutna ekonomier i form av lyxkonsumtion.

Utan knark skulle de vara arbetslösa hela högen.

Och tänk på den stackars bilindustrin. Ju fler knark-moguler desto fler har råd att fylla sina garage med en bil i varje färg av sin favoritmodell, plus några till att ha på reserven. Alltså, mer knark så slipper de ärovördiga gamla biltillverkarna gå i graven. 

De enda som skulle behöva betala är knarkarna. Så det är ju lugnt.

Det är nästan så att man skulle göra en politisk grej av det här. Knark-linjen, mer knark till folket! Ett alternativ till arbetslinjen 2010 månne? Jag kan vara huvudansvarig för kampanjen, det är bara att slå mig en signal.

Reinfeldt? Sahlin?

Inte?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: