Homosexuella jordbävningar (WTF?)

februari 21, 2008

”Flera jordbävningar har skakat Israel de senaste månaderna och orsaken är, enligt ultraortodoxe parlamentsledamoten Shlomo Benizri, solklar – det är alla de där homosexuella som ligger bakom!” – Artikel i METRO

Orsak: Denna hysteriskt roliga lilla notis förgyllde min håltimme och frambringade ett karaktäristiskt”Elin-läser-skratt”. (Jag har haft flera som kommenterat denna lilla vana nu.) Notisen sa för övrigt också att en talesman för Israels motsvarighet till RFSL kritiserar uttalandet, men han säger också att detta kan ses som smickrande, eftersom det innebär att homosexuella har övernaturliga krafter. Jag beundrar människor som kan se humorn i (kränkande) galenskaper.

Annonser

2 svar to “Homosexuella jordbävningar (WTF?)”

 1. Lina said

  Du borde verkligen läsa ”Homosexualitet är en synd” av Maria Hallman, fruktansvärt skrämmande resonemang vilket på ett sätt gör den galet rolig.
  Förutom att citera bibeln (självklart m ”fria tolkningar”) lyckas hon även pilla in bland annat Knutby, Tsunamikatastrofen (??!), och 11 September. Jonas Gardell har till och med fått ett helt eget kapitel i boken.
  Går att fjärrlåna från Stockholm, då min önskan om inköp av denna bok ännu inte gått igenom 😛

  ”Den homosexuella rörelsen är ett exempel på detta, vi har blivit marionetter i händerna på en mycket militant rörelse, vilka genom en massiv lobbyverksamhet har dikterat villkoren under de senaste årtiondena. De homosexuella finns på strategiska poster i både massmedia, riksdag och regering, samt kyrka och kultur, sjukvård och skola, för att påverka uppifrån och lamslå ett helt folk och tvinga igenom allt de vill ha.”

  Känns retoriken igen?

 2. Elin said

  Shit! Den borde man faktiskt läsa, om inte annat för tragi-komiken i hur vissa människor tänker. (Borde Gardell känna sig smickrad eftersom han anses vara en så farlig liten bög att han får ett helt kapitel?) Och vi kommer tydligen snart att lamslås och förtryckas av de Homosexuella Kommunisterna också. Jag anar en uppföljare till detta inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: